Egal cu o echipă din eșalonul trei

Minerul Baia Mare a avut stabilit un nou meci de pregătire, primind pe teren propriu replica grupării din eşalonul trei Unirea Tăşnad, partidă ce s-a consumat luni după-amiază pe stadionul “Viorel Mateianu”.

Jocul în sine a arătat poftă de joc în ambele tabere, cu situaţii bune de a marca şi de-o parte şi de cealaltă, care până la urmă s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Un scor echitabil, atât Minerul, cât şi Unirea Tăşnad având posibilitatea să câştige partida la ocaziile de care au beneficiat. Victoria a fost mai aproape pentru formaţia antrenată de Dorin Toma şi Cristian Bogdan, trupa de liga a patra irosind, în numai un minut, două ocazii imense. Prima şansă mare a venit în minutul 86, Darian Sabadâş fiind oprit în suprafaţa de pedeapsă prin fault de un adversar. Răzvan Ardeleanu a executat previzibil şi portarul celor de la Tăşnad a parat lovitura. A doua l-a avut la finalizare tot pe Ardeleanu, acesta reluând cu capul în bara transversală în urma centrării perfecte venite de la Sorin Şerban. 0-0 la finalul celor 90 de minute, Minerul Baia Mare arătând că este pregătită pentru sezonul ce va debuta pe 26 august.

• Minerul Baia Mare: G. Danciu – D. Lihet, Serge Nabeu, S. David, R. Lupu, C. Borota, M. Gereben, S. Bococi, S. Chiorean, T. Balmoş şi M. Feraru. Au mai evoluat: I. Anişoreac – Prodan, R. Tămaş, C. Tutuţa, A. Tutuţa, B. Boje, S. Şerban, R. Ardeleanu, D. Sabadâş, Meti, I. Silaghi. Antrenori: Dorin Toma şi Cristian Bogdan.

Minerul mai ia în calcul să mai găsească încă un adversar pînă la începerea campionatului, ultimul joc de pregătire urmând să fie stabilit cel mai probabil pentru ziua de sâmbătă, 19 august.