Echipa de handbal masculin, victorie la scor în deplasarea de la Craiova

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Minaur a învins la scor în deplasarea de la Universitatea Craiova, 39-26 și mai face un pas important spre promovarea în Liga Națională. La pauza jocului de astăzi, CS Minaur a condus la o diferență de șase goluri, scor 21-15.

Primele zece minute ale jocului au fost echilibrate, CS Minaur distanțându-se pentru prima dată la patru goluri după ce de la 6-4 a marcat două goluri consecutive și a dus scorul la 8-4. Gazdele nu au reușit să se apropie de echipa noastră, care a marcat trei goluri consecutive de la 15-12 și a dus scorul la 18-12. La pauză, CS Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de șase goluri, scor 21-15.

În repriza secundă, gazdele nu au reușit să mai facă față atacului nostru, iar diferența de pe tabela de marcaj s-a mărit o dată cu trecerea timpului. La finalul jocului, CS Minaur s-a impus cu 39-26.

Calin Cabut

Cel mai bun marcator al echipei noastre în această partidă alături de Alexandru Sabou, Călin Căbuț a spus că: “Nu a fost un meci ușor, chiar dacă am câștigat la o diferență așa mare de goluri. În prima repriză s-au ținut bine de noi la o diferență de 4 goluri , dar pe final s-a văzut diferența de valoare între echipe și am reușit să ne desprindem de ei.

Universitatea Craiova – CS Minaur 26-39 (15-21)

Au arbitrat: Drăgănescu – Eremia (ambii din Gorj)

CS Minaur: Alexandru Bucătaru, Paul Simulescu – Călin Căbuț (7 goluri), Alexandru Sabou (7), Cristi Bodnărescu (5), Tudor Botea (4), Alexandru Farcaș (3), Daniel Mureșan (3), Benjamin Szabo (3). Tudor Marta (2), Robert Nagy (1), Yurii Pop (1), Răzvan Farcaș (1), Bogdan Mihai (1), Alin Câmpan (1), Răzvan Mledenciu. Antrenor: Raul Fotonea

Raul Fotonea

“⁠⁠⁠Ne-am pregătit pentru un meci mai greu, dar am jucat bine și nu s-a pus niciodată problema învingătorului. Am simțit mereu că impunem noi ritmul. Felicitări băieților că au rămas concentrați și am trecut cu bine peste o deplasare grea.” a concluzionat antrenorul Raul Fotonea la sfârșitul meciului.

În etapa următoare, CS Minaur va disputa derby-ul campionatului, urmând să întâlnească a doua clasată CSM Oradea pe teren propriu. Partida va avea loc pe 24 martie începând cu ora 19:00.