Echipa de handbal feminin întâlnește mâine Dacia Mioveni pe teren propriu

La fix o săptămână de la precedentul meci oficial (nr. victoria cu Chișineu-Criș, scor 54-27), fetele de la CS Minaur sunt în fața unui nou joc oficial în Divizia A, de data aceasta pe teren propriu. Fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta vor juca mâine 11 aprilie începând cu ora 16:00 împotriva celor de la CS Dacia Mioveni.

Așa cum v-am obișnuit, la pauza jocului vom avea o tombolă cu premii: un tricou Hummel oferit de Sportera și un abonament de aerobic oferit de FIT Expert, iar cei de la Clubul Sportiv Ge-Baek ne vor incanta cu o reprezentație de Taekwondo. Accesul spectatorilor se va face pe bază de bilet. Prețul unui bilet va fi de 5 lei.

În ultimul joc oficial disputat (nr. etapa a XIX-a), CS Dacia Mioveni a pierdut tot la Baia Mare, împotriva celor de la CS Extrem, scor 33-25. CS Minaur s-a impus la Arad împotriva echipei ACS Crișul Chișineu-Criș, scor 54-27.

În clasamentul momentului, după 14 partide disputate, CS Minaur ocupă locul doi, având 36 de puncte acumulate, în timp ce CS Dacia Mioveni se află pe 9, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri.

Partida de mâine va fi arbitrată de cuplul Nacu-Rucoi (ambii din Mureș). Meciul tur, disputat la Pitești, a fost câștigat de CS Minaur cu 44-25.