Dorin Toma: „Pentru a obține victoria împotriva AFK Csikszereda Miercurea Ciuc trebuie să ne autodepășim!”

Minerul Baia Mare se pregătește de o etapă dificilă în Liga a III-a de Fotbal. Echipa antrenată de Dorin Toma va da piept cu principala adversară la promovare, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Meciul va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 14:00 pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

Etapa a XIII-a din seria a V-a a Ligii a III-a de Fotbal aduce față în față două echipe care își doresc să promoveze în eșalonul secund. Partida se anunță a fi una grea pentru băimăreni, mai ales că AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a produs surpriza în Cupa României, învingând echipa Dinamo, victorie care i-a propulsat în sferturi. Mai mult, adversara băimărenilor din această etapă este una dintre cele mai organizate echipe din punct de vedere financiar, iar pentru a câștiga meciul, elevii tehnicianului Dorin Toma trebuie să se autodepășească.

„Întâlnim echipa cea mai organizată din punct de vedere al infrastructurii, al bugetului și al lotului, în ultimii doi ani ratând la limită promovarea. Va trebui să ne autodepășim în acest joc pentru a scoate maxim, adică victoria. Din păcate nu ne vom putea baza pe Marius Feraru, David Simion, Călin Borota, cei trei fiind accidentați. De asemenea, Sorin Șerban este convocat la lotul național al României Under 19”, a spus Dorin Toma, antrenorul Minerul Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minerul Baia Mare și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc este liberă.