Dorin Toma: “Avem nevoie de toate cele 3 puncte pentru a continua parcursul bun din acest campionat”

Minerul Baia Mare continuă lupta pentru a rămâne cât mai sus în clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal. Motivată și cu gândul la victorie, echipa antrenată de Dorin Toma se pregătește pentru meciul din cadrul celei de-a XVII-a etape. Partida împotriva FC CFR 1907 Cluj SA 2 are loc sâmbătă, 9 martie, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

“Ne  asteaptă un joc foarte dificil cu o echipă care a pierdut doar 2 meciuri și care, pe lângă jucătorii tineri de lot național (Petrila sau Ispas) vor avea în componență și jucători de la prima echipă. Avem nevoie de toate cele 3 puncte pentru a continua parcursul bun din acest campionat”, a declarat Dorin Toma, antrenorul formației băimărene.

Înaintea partidei, adversarii ocupă locul IV în clasamentul Ligii a III-a, seria a V-a cu 32 de puncte, în timp de galbenii-albaștri ocupă locul II, la 3 puncte distanță de clujeni. În următoarea etapă, Minerul Baia Mare va evolua în deplasare la liderul clasamentului provizoriu, respectiv ACS Fotbal Comuna Recea, sâmbătă,16 martie.

Intrarea suporterilor este liberă.