Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare: „Ne dorim să câștigăm acest joc pentru a rămâne cât mai sus în clasament”

Minerul Baia Mare își dorește să rămână cât mai sus în clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a de Fotbal. Drept urmare, motivați și cu gândul la victorie, echipa antrenată de Dorin Toma se pregătește pentru meciul din cadrul celei de-a XI-a etape. Partida împotriva nou promovatei, ACS MSE Târgu Mureș are loc vineri, 2 noiembrie, cu începere de la ora 14:00 pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

La partida împotriva celor de la ACS MSE Târgu Mureș, tehnicianul Dorin Toma nu se poate baza pe serviciile a trei fotbaliști băimăreni. Este vorba despre Sorin Șerban, suspendat o etapă pentru cartonașul roșu primit în meciul cu ACS Sticla Arieșul Turda, Marius Feraru și Bogdan Jeler, ambii fiind accidentați.

„Întâlnim vineri o echipă nou promovată, o echipă preocupată de a juca fotbal. Aceasta nu va veni doar să se apere pe terenul nostru. Ne dorim să câștigăm acest joc pentru a ne da încrederea de care avem nevoie pentru partida următoare și pentru a rămâne cât mai sus în clasament”, a spus Dorin Toma, antrenorul echipei Minerul Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minerul Baia Mare și ACS MSE Târgu Mureș este liberă.