Doar egal cu Dacia Mioveni

Sala de sport a Școlii Vasile Alecsandri a găzduit azi dimineață meciul de handbal feminin dintre CS Minaur Baia Mare și CS Dacia Mioveni 2012. Cu toate că Minaur pleca din postura de neînvinsă și evident favorită, oaspetele au venit să își vândă scump pielea, din perspectiva din care obiectivul acestora este accederea pe un loc ce le permite participarea la barajul de promovare.

Meciul a fost echilibrat de la un capăt la altul, cele două echipe conducând pe rând pe tabelă, dar niciodată cu mai mult de două goluri. La pauza Minaur a avut un avantaj minim, 16-15.

Finalul a fost de infarct. 27-27. Ratăm de la 7 metri când mai erau două minute. Preluăm totuși conducerea. Oaspetele iau time-out cu 15 secunde înainde de fluierul de final și apoi marchează pentru un surprinzător rezultat de egalitate.

CS Minaur Baia Mare: Portari – Enache (4 intervenții, un 7m apărat), Nastasă (2), Rusu (2), Jucătoare – Poradnyk (7 goluri), Zaremba (7), Andriță (5), Tecar (4), Lipară (3), Avdekova (1), Bondar (1).