Divizia A – Egal cu năbădăi împotriva Reșiței

Sala Polivalentă din Reșița a fost duminică dimineață gazda meciului de handbal masculin dintre CSM Scolar Reșița și CS Minaur II Baia Mare, meci contând pentru etapa a 5-a a Diviziei A, seria B.

Minaur II s-a deplasat la acest meci cu 12 jucători, din care câțiva componenți ai primei echipe. Întreaga partidă s-a desfășurat sub semnul echilibrului, cele mai mari diferențe de scor din prima repriză fiind de maxim două goluri în favoarea ambelor echipe. Scor la pauză: 13-12.

Reșițenii au început mai bine a doua repriză și s-au desprins la 3 goluri (15-12). Am revenit însă destul de repede și am egalat în minutul 41 (19-19). S-a mers apoi cap la cap până la 23-23 când am început să ne desprindem. În minutul 57 conduceam cu 26-29. Un minut mai târziu arbitri dictează eliminare pentru Haiduc. Imediat după aceea gazdele profită de superioritate și marchează de două ori. Cu câteva secunde înainte de fluierul final Boșca faultează și primește eliminare și cartonaș albastru. Reșița înscrie de la 7 metri și meciul se încheie egal, 29-29.

Următorul meci al echipei secunde se va juca joi, 22 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, când CS Minaur II va întâlni HCM Sighișoara, în deschiderea confruntării din Liga Zimbrilor, dintre Minaur și Dunărea Călărași.

CSM Scolar Reșița vs CS Minaur II Baia Mare: 29-29 (13-12)

Arbitri: R. Ardelean (Oradea) și M Botez (Arad).

Aruncări de la 7m: 3-4 (transformate 2-3)

Minute de eliminare: 6-6 (Viorel Boșca a primit cartonaș albastru pentru fault în ultimele secunde de joc).

CS Minaur: Portari – Apostu (12 intervenții, 1 aruncare de la 7 metri), Derzsi; Jucători: Botea (9 goluri), Nagy (8), Haiduc (7), Makaria (4), Szabo (1), Pomian, Stoean, Oargă, Boșca, Lenghel.