Derby-ul Ardealului din Liga a III-a se joacă pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”

După ce etapa anterioară, Minerul Baia Mare a scris istorie pe terenul celor de la Avântul Reghin, băimărenii se pregătesc de o nouă partidă dificilă în fața suporterilor. Sâmbătă, 20 octombrie, cu începere de la ora 15:00, echipa antrenată de Dorin Toma va susține meciul împotriva celor de la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj Napoca. Duelul va avea loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, intrarea fiind liberă.

Cei mai experimentați jucători din seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal vin în acest sfârșit de săptămână la Baia Mare pentru a da piept cu echipa antrenată de Dorin Toma. Cu un moral ridicat, după meciul spectaculos din etapa precedentă, Minerul Baia Mare tratează duelul împotriva CS Sănătatea Servicii Publice Cluj Napoca cu gândul la victorie.

„Întâlnim echipa cu cei mai experimentați fotbaliști din serie.Tilinca, Rada, Dan Matei și Roman au jocuri în Liga I și Cupele Europene. Vom încerca să câștigăm acest joc printr-o organizare bună, atitudine și determinare”, a spus Dorin Toma, antrenorul echipei Minerul Baia Mare.

Înaintea desfășurării partidei din cadrul etapei a IX-a din seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal, trei echipe de fotbal își dispută poziția de lider în clasament. Este vorba despre Miercurea Ciuc, Comuna Recea și Minerul Baia Mare.