Declarații după meciul CSM Reșița – CS Minaur din Cupa României

CS Minaur Baia Mare a obținut sâmbătă calificarea în optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin, după victoria cu 27-26 în deplasarea de la CSM Reșița. Un meci foarte echilibrat, în care băimărenii s-au impus cu un gol marcat în ultimele secunde de joc.

Tudor Botea (jucător CS Minaur): “Un meci dificil. Ne așteptam să avem un meci greu, pentru că echipa din Reșița a făcut câteva schimbări în primul rând pe banca tehnică și apoi în joc, iar după pauza asta competițională de aproximartiv 10 zile ne așteptam să intrăm mai greu în meci. Problema noastră a fost că nu am reușit să ne turăm motoarele pe parcursul meciului pe cât ne-am fi dorit de mult. Reșița a jucat foarte bine astăzi, s-a ținut de noi până la final.”

Lucian Ignat (jucător CSM Reșița): “Un meci greu, cu o echipă bună, care este acolo sus. Felicitări echipei oaspete. Sunt bucuros că au revenit Șhota și Dusan, am câștigat doi jucători. Știți și dvs, ei n-au putut evolua din cauza permiselor de muncă. Un meci greu, foarte greu. Noi ne-am pregătit toată săptămâna, știam ce ne așteaptă. Am făcut un meci bun, dar șansa nu a fost de partea noastră. Mulțumim publicului că a fost alături de noi.”

Bojan Butulja (antrenor principal CSM Reșița): “Vreau să felicit echipa din Baia Mare. A fost un meci dificil, frumos. Pentru mine, foarte bine este că am văzut publicul mulțumit. Asta este prima stație dintre multele pe care le avem și, pentru primul meci, trebuie să fiu foarte mulțumit. Nu am avut așa de mult timp să cunosc jucătorii. Avem mult de muncit, mult de schimbat. Sper să reparăm niște greșeli, pe care dacă nu le făceam astăzi, puteam mai mult. Cred că n-am recuperat din 7-8 mingi respinse de portar decât una două. Vom munci din greu și vom ajunge acolo unde trebuie să ajungem.”