CSM Slatina – CS Minaur sau “cine simte aerul de Liga Națională?”

Duminică 19 februarie, începând cu ora 11:00, CSM Slatina și CS Minaur deschid etapa cu numărul 16 a Diviziei A la handbal feminin. Acest meci se anunță a fi cel mai important al acestui campionat, echipa care se va declara câștigătoare urmând să obțină o mare șansă în a ocupa primul loc în clasament la finalul sezonului.

Lupta în partea superioară a clasamentului este foarte echilibrată, trei echipe păstrând șanse la promovarea directă în Liga Națională. Pe primul loc se află CSM Slatina cu 30 de puncte după 11 jocuri, fiind urmată de CSU Reșița (30 puncte – 12 jocuri) și CS Minaur (27 puncte – 10 jocuri).

În ultimul meci disputat, în etapa a XIV-a, CSM Slatina a învins pe propriul teren pe CS Extrem, scor 31-18. Pentru CS Minaur, ultimul joc disputat s-a consemnat pe 25 ianuarie, atunci când fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta au învins pe CS Extrem, scor 36-29 în ultima etapă a turului.

Meciul de mâine va fi arbitrat de cuplul Pârvu (București) – Potîrniche (Buzău). În partida tur, disputată la Baia Mare, CS Minaur a câștigat cu 24 la 22.