CS Minerul a început pregătirea pentru noul sezon

Luni dimineața s-a reunit la stadionul “Viorel Mateianu” lotul echipei de Liga 3, CS Minerul Baia Mare, sub conducerea antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian. În prima săptămână jucătorii vor efectua un antrenament zilnic, pentru reacomodarea cu efortul, iar pe 15 iulie este prevăzuta vizita medicală.

Au fost prezenți la reunire: Alex Gudea, Eduard Iuhasz, Balazs, Denis Lihet, Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Denis Pop (pepiniera proprie), Răzvan Lupu, Sorin Șerban, Valer Giurgiu, Raul Stanciu, Bogdan Piper, Cătălin Tutuța, Daniel Groza (pepiniera proprie), Bogdan Boje, Denis Cubaș (Unirea Tășnad – născut în 1998), Mihai Dan (Minerul Moldova Nouă – 2001), Paul Vanci (CS Fărcașa – 2000), Adrian Baidoc (Ardealul Crișeni – 1996).

Nu au fost prezenți la reunire: David Simion, Sandu Bococi, Bogdan Jeler, Andrei Moldovan.

Marți vor ajunge la antrenamente alți doi jucători: Alexandru Muscă și Vlad Suciu.

Primul meci amical va avea loc pe 20 iulie, în deplasare, cu Unirea Dej (colega din seria a 5-a). Urmează o dublă cu CSM Satu Mare (a promovat în acest sezon în Liga 3), primul meci urmând să aibă loc pe 27 iulie (deplasare), iar al doilea acasă, în data de 31 iulie. Mai apoi, în zilele de 3 și 7 august urmează o nouă dublă, cu Gloria Bistrița (nu a fost stabilită ordinea – un meci în Baia Mare și unul în Bistrița), iar pe 10 august va fi un meci acasă cu Unirea Dej.

La începutul lunii august este preconizat un semicantonament pe plan local. Un prim meci oficial ar putea avea loc în 14 august, dată la care sunt programate meciurile din faza a doua națională din Cupa României. Înscrierile pentru noul sezon de Liga 3 se fac până la data de 15 iulie. Prima etapă la nivelul celui de-al treilea eșalon este programată pe 24 august.