CS Minaur vs România U21 – 1-0

Sala Sporturilor „Lascăr Pană a găzduit vineri seara meciul amical de handbal dintre CS Minaur Baia Mare și selecționata de tineret a României. Tricolorii se află la finalul unui stagiu de pregătire de două săptămâni desfășurat la Baia Mare, pentru Sandu Iacob dubla confruntare în compania băimărenilor constituind testul final.
Cele două echipe au jucat de la egal la egal până aproape de final, când CS Minaur s-a desprins câștigând partida cu scorul de 43-39 (21-19). Eroul primei părți a meciului a fost Alexandru Sabou care a marcat de 7 ori. Alexandru Bucătaru a fost omul meciului cu 18 intervenții reușite și cu un procentaj de 32%. La tricolori au evoluat și băimărenii Călin Căbuț și Adrian Dedea.
Raul Fotonea, a precizat că în acest meci a urmărit să pună în practică un joc dinamic, cu circulația rapidă a mingii și cu o faze dinamice, joc în urma căruia Minaur a marcat în acest fel 21 din cele 43 de goluri.
CS Minaur Baia Mare vs România U21 43-39 (21-19)
Pentru Minaur au marcat: Sabou (7), Haiduc (5), Câmpan (5), Cristescu (5), Ragot (4), Mureșan (4), Yurii Pop (3), Bușecan (3), Halcă (3), Nagy (2), Lazici (1), Popescu (1), Mihai Bogdan.
Următorul meci al dublei întâlniri are loc sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.