CS Minaur sparge gheața și obține prima victorie a sezonului

Vineri după-amiază, de la ora 17.00, CS Minaur a întâlnit în deplasare pe Unirea Dej, într-un joc din cadrul etapei a 4-a din Liga 3, seria 5. Băimărenii au început greoi sezonul, cu o înfrângere la Turda (1-2), după care au urmat două rezultate de egalitate, acasă cu Recea (1-1) și în deplasare cu Metalurgistul Cugir (1-1). A venit acest al patrulea meci si prima victorie a sezonului pentru Minaur.

Unicul gol al partidei s-a marcat în min. 10, când Krisztian Szekely a trimis balonul în poarta dejenilor. Minaur a dominat destul de autoritar prima parte a jocului, când și-a creat mai multe ocazii de poartă. Băimărenii au mai avut și o vară, șutul lui Răzvan Rus din 15 m lateral dreapta fiind respins de portar, după care balonul a căzut pe bară și a ieșit în corner.

Partea a doua a fost mult mai echilibrată decât prima, dar și așa dominarea a fost de partea echipei noastre. Am mai avut ocazii de poartă, dar rând pe rând Szekely, Muscă au {ter au ratat oportunitățile avute. S-a terminat 1-0 pentru Minaur, s-a spart gheața, iar acesta poate fi un punct de plecare către performanța pe care ne-o dorim.

 

Unirea Dej – CS Minaur Baia Mare: 0-1 (0-1)

  • Stadionul Municipal din Dej
  • Arbitri: Răzvan Ladar (Zalău) – Lazar Flavius Seiche (Sânmihaiu Almașului), Alexandru Turia (Zalău). Observatori: Filon Vasile Mărginean (Alba Iulia) și Toma Ivan (Bistrița)
  • Unirea Dej: Dorin Farcaș – Radu Zaharia, Virgil Sabo, Mihai Kereki, Dan Plăian, Alex Blaj, Mihai Onicaș, Bogdan Pop, Florin Blaj, Andrei Pop, Daniel Chifu
  • Rezerve: Cristian Pop – Alexandru Papp, Adrian Farcaș, Ferenc Benko, Darius Sătmar, Marius Cătinean
  • Antrenori: Gheorghe Barbu, Ionuț Bal
  • CS Minaur: Balazs Dombradi – Denis Lihet, Jean Prunescu, Răzvan Lupu (46, Ciprian Duruș), David Simion, Bogdan Piper, Andrei Coroian, Răzvan Rus (70, Adrian {ter), Krisztian Szekely (78, Adrian Bedea), Valer Giurgiu, Brian Lemac (62, Alexandru Muscă)
  • Rezerve: Alex Gudea – Alexandru Mitracu, Raul Stanciu
  • Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu