CS Minaur revine pe teren propriu pentru o confruntare cu echipa CSM Bacău

Cu moralul ridicat după victoria obținută în deplasare la CSU Cluj, handbaliștii de la CS Minaur se pregătesc de o nouă confruntare, de această dată pe teren propriu. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou luptă pentru victorie împotriva echipei CSM Bacău, marți, 12 martie, ora 18:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană. Partida va fi arbitrată de cuplul S.Marza(CJ)/C.Nedelea(CJ).

“Un meci cu o echipă mai slab cotată decât noi care trebuie tratat cu maximă seriozitate. Din ce am văzut în ultimele lor meciuri duc foarte bine faza a doua și repunerea de la centru. Dacă reușim sa oprim aceste două aspecte ar fi un plus pt noi deoarece pe pozițional nu cred că ne vor pune mari probleme.” a declarat înaintea partidei Alexandru Sabou, antrenor secund CS Minaur.

Înaintea confruntării dintre cele două echipe, CS Minaur ocupă locul 9 în clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor, în timp ce adversarii ocupă locul 13, cu doar 4 victorii obținute în acest sezon.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 17:00.