CS Minaur pierde la Slatina și coboară pe locul VIII

Etapa cu numărul 20 a Ligii Florillor a adus o înfrângere în deplasare la CSM Slatina pentru echipa condusă de Costică Buceschi, Magdalena Kovacs și Claudia Cetățeanu. Partida a fost una echilibrată însă dominată în întregime de gazde, care marchează de două ori consecutiv în primele două minute. Echipa băimăreană revine puternic reușind să egaleze în minutul 7 prin Marija Shteriova (3-3). În minutul 25 CS Minaur egalează pentru ultima dată în această confruntare prin Anca Polocoșer (10-10), iar la pauză se intră la vestiare cu scorul de 12-11 pentru gazde.

A doua repriză le aparține gazdelor al căror avantaj atinge punctul maxim în minutul 44 când acestea reușesc să se distanțeze la 3 goluri. Echipa băimăreană reușește să recupereze, însă nu suficient pentru a câștiga. Meciul se încheie cu victorie pentru gazde, scor final 25-24. CS Minaur rămâne cu 25 de puncte și coboară pe locul VIII.

CS Minaur: Medvedova, Enache, Năstasă. Lysewska (6), Burlachenko (5), Shteriova (4), Popescu (3), Seraficeanu (2), Polocoșer (2), Tecar (1), Bondar (1), Orsivschi, Cîrstea, Taivan. Antrenori: Costică Buceschi, Magdalena Kovacs, Claudia Cetățeanu.

În etapa următoare, echipa băimăreană revine pe teren propriu duminică, 7 aprilie, când vor evolua împotriva CS Gloria Bistrița Năsăud.