CS Minaur pierde în fața echipei CSM București

Miercuri seara, CS Minaur a pierdut confruntarea pe teren propriu cu CSM București, scor final 24-31 (12-16). Partida a început în forță, echipa antrenată de Raul Fotonea reușind să deschidă scorul în primul minut prin Predrag Vujadinovic. Atacurile continuă într-un ritm alert, băimărenii reușind să își păstreze avantajul până în minutul 9 când oaspeții egalează (4-4) și preiau conducerea, pentru puțin timp.

Handbaliștii de la Minaur se mobilizează și reușesc să  egaleze prin Haiduc Georgel în minutul 13 (5-5) și preiau din nou conducerea pentru ultima dată în această partidă printr-un gol marcat de Călin Căbuț, avantaj pe care reușesc să îl păstreze doar până în mintul 17, când oaspeții egalează și continuă să atace cu succes poarta băimărenilor, reușind să înscrie de 5 ori consecutiv (7-11).

Minutul 25 aduce o altercație între cele două echipe, care se finalizează cu câte două eliminări de 2 minute pentru fiecare echipă și cartonaș roșu, urmat de un cartonaș albastru pentru jucătorul Militaru Robert de la CSM București. La pauză se intră la vestiare cu scorul de 12-16.

A doua repriză le aparține în totalitate bucureștenilor al căror avantaj a atins punctul maxim de 9 goluri în minutul 50. Formația băimăreană se mobilizează și reușeste să marcheze de 5 ori consecutiv prin trio-ul format din Daniel Mureșan, Robert Nagy și Georgel Haiduc, însă nu suficient pentru a egala. Partida se încheie cu victorie pentru oaspeți.

CS Minaur: Țenghea, Apostu. Nagy (5), Căbuț (5), Brajovic (4), Haiduc (3), Botea (3), Mureșan (2), Vujadinovic (1), Cristescu (1), Marta, Ștefan, Oargă, Popescu, Szabo, Pop. Antrenori: Raul Fotonea, Alexandru Sabou.

Pentru următoarea etapă, băimărenii vor evolua în deplasare la Potaissa Turda, joi, 28 martie, ora 18:00 la Sala Gh. Baritiu din Turda.