CS Minaur luptă pentru victorie în deplasare la CS Universitatea Cluj

Handbaliștii de la Minaur Baia Mare se pregătesc de o nouă confruntare în deplasare la ultima clasată în clasamentul provizoriu al Ligii Zimbrilor, respectiv CS Universitatea Cluj. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou pornește la drum cu moralul ridicat după victoria obținută pe teren propriu în fața formației CSM Făgăraș (31-26).

„Sper că după victoria de etapa trecută băieții să își fi recuperat încrederea în potențialul lor și în echipă. Trebuie să fim foarte atenți, deși jucăm la Cluj, pentru că experiențe neplăcute am avut și în trecut în deplasările considerate dinainte câștigate. Trebuie să avem o abordare cât mai profesionistă și dacă reușim să facem asta, valoarea superioară a jucătorilor noștri va rezolva problema învingătoarei”, a spus Raul Fotonea, antrenor CS Minaur Baia Mare.

Confruntarea dintre CS Universitatea Cluj și CS Minaur va avea loc miercuri, 6 martie, ora 18:00, la Sala Horia Demian din Cluj și va fi arbitrată de cuplul M.Babau(PH)/A.Roibu(PH), observator  I.Vizitiu(HD).

Băimărenii se întorc pe teren în fața propriilor suporteri marți, 12 martie, când vor lupta pentru victorie împotriva celor de la CSM Bacău.