CS Minaur luptă în deplasare la CSM Focșani cu gândul la o șansă pentru play-off

A XXIII-a etapă din Liga Zimbrilor aduce un nou meci în deplasare pentru CS Minaur. Cu 3 victorii la activ după ultimele 3 etape, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou pornește la drum cu moralul ridicat pentru partida împotriva celor de la CSM Focșani.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la ora 18:30 în Sala sporturilor din Focșani și va fi arbitrată de cuplul T.Serbu(B)/A.Vasilescu(B), observator V.Dancescu(B). O victorie la Focșani ar putea reprezenta o șansă la play-off, deși pentru formația băimăreană urmează o serie de meciuri cu echipe puternice, respectiv CSM București, Potaissa Turda și Dinamo București.

„Știm foarte bine cât este de important acest meci și ne agățăm de orice șansă de a termina pe o poziție cât mai bună. Important este că nu avem probleme de sănătate și băietii sunt apți, lucru important, pentru că va fi un joc în care se va alerga mult și cred eu că și contactele fizice vor fi destul de dure.”, a spus Raul Fotonea, antrenor CS Minaur Baia Mare.

Băimărenii se întorc pe teren în fața propriilor suporteri miercuri, 20 martie, când vor evolua împotriva echipei CSM București.