CS Minaur joacă primul meci al anului 2020 la Cluj Napoca

Echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare va disputa vineri, 3 ianuarie, un prim joc de pregătire din acest an. Acesta va avea loc de la ora 15.00, în deplasare, cu CSU Cluj Napoca.

Echipa pregătită de Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu n-a avut o vacanță prea lungă după întreruperea campionatului Ligii Florilor din noiembrie. Apoi, pe 13 decembrie, Minaur a jucat în deplasare, cu Kisvarda Master Good SE, pierzând la limită, 26-27. Au urmat două victorii la limită, în turneul internațional disputat în Baia Mare: 25-24 cu Măgura Cisnădie și 31-30 cu DVSC Schaeffer Debrecen. Fetele au efectuat antrenamente și între sărbători, precum și joi, iar vineri dimineața vor pleca spre Cluj-Napoca.

Sunt două jucătoare care nu vor putea fi folosite: Paulina Masna și Cristina Ciaușescu, ambele cu probleme de ordin medical.

Primul meci oficial din acest an pentru echipe de fete a CS Minaur va avea loc marți, 7 ianuarie, de la ora 18.30, cu HC Dunărea Brăila (în direct la TVR 1), joc din cadrul etapei a 12-a din Liga Florilor.

Jocurile echipei CSM Corona Brașov (Liga Națională feminin – Liga Florilor și Cupa României Fan Curier) vor fi amânate până la momentul publicării hotărârii definitive a Comisiei de Apel.