CS Minaur învinge CSM Bacău și păstrează cele 3 puncte

Handbaliștii de la CS Minaur reușesc să obțină o a doua victorie consecutivă, de această dată pe teren propriu împotriva echipei CSM Bacău, partida fiind dominată în întregime de echipa băimăreană.

Confruntarea dintre cele două echipe a început în forță, băimărenii reușind să blocheze primul atac al adversarilor și să deschidă scorul în primul minut prin Georgel Haiduc. Oaspeții reușesc să se mențină aproape de gazde până în minutul 14, când băimărenii reușesc să se desprindă la 4 goluri prin Alexandru Csepreghi și Călin Căbuț. CS Minaur continuă atacurile reușind să își dubleze avantajul până la pauză când se intră la vestiare cu scorul de 18-10.

A doua repriză aduce puțină relaxare pentru CS Minaur, fapt care le permite adversarilor să reducă din avantajul gazdelor, deși Răzvan Apostu face o parada frumoasă în poarta băimărenilor. Georgel Haiduc și Predrag Vujadinovic fac spectacol pe teren, reușind să marcheze din aeriană, gol care aduce ropote de aplauze din partea suporterilor prezenți în sală. La finalul partidei băimărenii îl au în atac în prim plan pe Erik Pop, care deși nu reușește să marcheze, este răsplătit cu aplauze din partea suporterilor. Partida se încheie cu scorul de 31-28 pentru CS Minaur.

CS Minaur – Țenghea (6 intervenții), Apostu (9 intervenții) – Haiduc (7), Csepreghi (6), Brajovic (6), Căbuț (4), Botea (3), Vujadinovic (2), Cristescu (2), Popescu (1), Mureșan, Marta, Y.Pop, E. Pop, Nagy, Ștefan. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Pentru etapa următoare băimărenii se vor deplasa la CSM Foșani, partidă programată să se desfășoare sâmbătă, 16 martie, de la ora 18:30 în Sala Sporturilor din Focșani. Partida va fi arbitrată de cuplul T.Serbu(B)/A.Vasilescu(B), observator V.Dancescu(B.