CS Minaur întâlnește pe teren propriu CS Gloria Bistrița Năsăud

Etapa cu numărul 21 a Ligii Florilor readuce echipa CS Minaur în fața propriilor suporteri pentru o confruntare cu formația SCM Gloria Buzău. Partida are loc duminică, 7 aprilie, ora 17:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană și va fi arbitrată de cuplul I.Ifrim(NT)/O.Ilisei(NT), observator S.Ciurea(Dj).

“Un meci deosebit de greu cu una dintre echipele favorite la cupe europene. Va fi un meci de luptă cu o echipă care are unul dintre cele mai echilibrate loturi din Liga Națională. Avem mare nevoie de public pentru a fi aproape de noi așa cum a fost în jocurile grele de acasă cu Corona și Zalău.” a declarat înaintea partidei Costică Buceschi, antrenor CS Minaur.

În partida tur, victoria a aparținut gazdelor, CS Gloria Bistrița reușind să câștige cu scorul 22-19. Înaintea confruntării gazdele ocupă locul VIII cu 25 de puncte în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, în timp ce adversarele sunt pe locul IV cu 30 de puncte.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 16:00.

În etapa următoare, formația băimăreană va întâlni în deplasare SCM Gloria Buzău, duminică, 14 aprilie, de la ora 17:30, la Sala Sporturilor Romeo Lamandi din Buzău.