CS Minaur întâlnește din nou pe teren propriu formația CSM Făgăraș

Etapa cu nr. 8 a Play-out-ului Ligii Zimbrilor îi readuce pe handbaliștii de la CS Minaur în fața propriilor suporteri pentru o nouă confruntare pe teren propriu în care vor lupta pentru cele 3 puncte împotriva formației CSM Făgăraș. Partida are loc joi, 16 mai, de la ora 18:00 la Sala sporturilor Lascăr Pană și va fi arbitrată de cuplul L.Gheorghiu(VS)/S.Hagiu(VS), observator I.Aldica(BN).

În confruntările avute până în prezent, ambele echipe au obținut 4 puncte, prima confruntare încheindu-se la egalitate (24-24), urmând ca fiecare echipă să obțină câte o victorie pe teren propriu (CS Minaur 31-26 în retur, CSM Făgăraș 27-24 tur play-out). CS Minaur va intra în teren de pe poziția de lider al clasamentului cu 18 puncte, în timp ce CSM Făgăraș ocupă locul IV cu 15 puncte.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 17:00.

Penultima etapă aduce o nouă deplasare pentru CS Minaur, duminică, 19 mai, ora 17:00 când vor întâlni formația CS HC Buzău.