CS Minaur încheie sezonul pe teren teren propriu

Lupta finală în play-out-ul Ligii Zimbrilor se dă între CS Minaur și CSM Bacău. Suporterii băimăreni au ocazia să îi vadă evoluând pe teren propriu pentru ultima dată în acest sezon echipa masculină a CS Minaur, într-o confruntare cu miză ridicată pentru ambele echipe, ținând cont de faptul că victoria uneia o trimite pe cealaltă la baraj. Partida are loc miercuri, 22 mai 2019, ora 17:00 la Sala sporturilor Lascăr Pană și va fi arbitrată de cuplul A.Constantin(B)/L.Gal(HR), observator C.Potora(Cj).

“Calculele sunt simple și situația este foarte clară. Câștigăm, terminam pe locul 1 în play-out, orice alt rezultat ne duce la baraj. Am încredere în băieți că vor fi destul de motivați și de inteligenți la ora meciului și am încredere în publicul nostru care sper și îi rog să vină în număr cât mai mare la sală pentru a ne ajuta să câștigăm acest meci. Sper ca la ora meciului să avem cât mai puțini jucători cu probleme de sănătate, pentru că numărul mare de jocuri din ultimele 3 săptămâni și-a pus amprenta pe starea fizică a jucătorilor.” a declarat înaintea partidei Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.

Înaintea partidei CS Minaur ocupă locul II cu 21 de puncte, la un punct diferență de liderul clasamentului, CSM Bacău. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 16:00