CS Minaur II vs HCM Sighișoara – Meci tare în jumătatea de jos a clasamentului

Calificată pe locul 4 în sezonul trecut, HCM Sighișoara vine la Baia Mare cu un sigur punct și fără nici o victorie în cele 4 meciuri disputate până acum. Meciul dintre CS Minaur II și HCM Sighișoara se desfășoară în cadrul etapei a 6-a Diviziei A, seria B, la handbal masculin, joi de la ora 16.00, în deschiderea partidei dintre Minaur și Dunărea Călărași.

Echipa secundă a băimărenilor se află pe locul 8, unul mai sus față de oaspeți, având 4 puncte, din 5 meciuri, cu o victorie și un egal. În ciuda locurilor din a doua jumătate a clasamentului ocupate de cele două echipe, meciul promite a fi unul de mare angajament, ambele echipe dorind să se apropie de plutonul fruntaș. Cu toate că Raul Fotonea nu a anunțat încă echipa pentru meciul vedetă al zilei de joi, suntem siguri că  Florin Mironescu se va putea baza pe serviciile câtorva din jucătorii din lotul principal al CS Minaur.

Accesul la meci se face pe bază de abonament și bilet. Costul unui bilet este de 5 lei și poate fi achiziționat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor,  începând cu ora 15.00 sau de la sediul clubului de la ora 9.00 la 15.00.

Rugăm publicul spectator ca imediat după terminarea meciului să evacueze sala pentru a putea organiza în bune condiții meciul de la ora 18.00, dintre Minaur și Călărași.