CS Minaur II se întoarce cu un punct de la Sibiu

Etapa cu numărul 19 a Diviziei A, seria D la handbal masculin a adus un punct pentru echipa masculină secundă a CS Minaur ca urmare a confruntării cu HC Sibiu, scor final 28-28. Prima repriză fost dominată de formația băimăreană care încă din primele minute a preluat conducerea, menținându-și în mare parte un avantaj de 2 goluri. Minutul 25 aduce un triplu atac pentru băimăreni care reușesc să marcheze de 3 ori consecutiv și să se distanțeze la 5 goluri de gazde, avantaj pe care îl mențin pănâ la pauză când se intră la vestiare cu scorul 12-17.

În a doua repriză CS Minaur continuă să atace și să se mențină la distanță de echipa gazdă, până în minutul 50 când gazdele marchează de 3 ori consecutiv și reduc avantajul băimărenilor la 1 gol. Finalul partidei le revine gazdelor care în minutul 60 reușesc să înscrie alte două goluri, confruntarea încheindu-se cu scorul 28-28.

CS Minaur II: Apostu, Derzsi. Dobra (8), Pop E (7), Szabo (5), Teodorescu (4), Pop Y. (3), Oargă (1), Băban, Ivanov, Yasman, Armaș. Antrenor: Alexandru Sabou.

Băimărenii revin în fața propriilor suporteri, joi, 18 aprilie, când vor lupta pentru cele 3 puncte împotriva formației HC Szejke Odorhei, în ultima etapă din campionat.