CS Minaur II se întoarce cu un punct de la Odorhei

În cadrul etapei a XV-a a Diviziei A la Handbal Masculin, confruntarea s-a încheiat cu egalitate scor final 31-31. Gazdele au intrat în teren motivate reușind să înscrie de 4 ori consecutiv în primele minute. Minaur reușeste să se mobilizeze și să marcheze abia în minutul 5 prin Szabo Benjamin. Băimărenii reușesc să reducă avantajul gazdelor la doar 2 goluri în minutul 9 prin 3 goluri consecutive efectuate de Mihai Dobra și Bejamin Szabo. Lupta continuă, însă gazdele reușesc să marcheze din nou și își mențin avantajul de 3 goluri până la pauză când se intră la vestiare cu scorul de 19-16.

Băieții revin de la vestiare motivați reușind să reducă avantajul gazdelor la un gol în minutul 40. Paul Oargă marchează golul care aduce cele două echipe la egalitate în minutul 48 (26-26), urmând ca echipa băimăreană să preia conducerea pentru prima dată în minutul 51, reușind să își păstreze avantajul până în ultimul minut al meciului în care gazdele egalează și meciul se încheie 31-31.

În confruntarea împotriva HC Szejke Odorhei cei mai buni marcatori pentru CS Minaur Baia Mare II au fost Mihai Dobra și Benjamin Szabo cu 10 goluri, urmați de Paul Oargă cu 8 reușite, respectiv Andrei Teodorescu, Florin Breban și Alexandru Armaș, fiecare cu câte o reușită.

Pentru etapa următoare, programată sâmbătă, 16 martie, băimărenii se vor deplasa la Sighișoara pentru primul meci din al doilea retur în care vor întâlni formația HCM Sighișoara.