CS Minaur Baia Mare luptă să rămână în partea superioară a Ligii Florilor

Etapa a VII-a din Liga Florilor aduce față în față echipele CS Minaur Baia Mare și CSM Slatina. Partida va avea loc sâmbătă, 27 octombrie la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 18:00.

Confruntarea dintre cele două echipe se anunță a fi una interesantă, având în vedere că nou promovata CS Minaur Baia Mare va da piept cu o echipă care a remizat cu Corona Brașov, dar a smuls și victoria din brațele celor de la CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud. Înaintea meciului, CSM Slatina ocupă locul X în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, după ce etapa anterioară a pierdut în fața echipei SCM Craiova, scor 19-23. Victoria băimărencelor obținută în compania handbalistelor de la CSU Cluj-Napoca, 23-29, a propulsat echipa lui Costică Buceschi și Magdalena Kovacs în partea superioară a clasamentului, pe locul VI.

Intrarea suporterilor la partida CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina se va face pe bază de abonament sau bilet, prețul acestuia fiind în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.