CS Minaur Baia Mare în fața unei partide dificile în Liga Florilor

În cadrul celei de-a XVI-a etape din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare întâlnește revelația campionatului feminin, echipa SCM Râmnicu Vâlcea. Partida are loc duminică, 10 februarie, cu începere de la ora 17:30 pe terenul celor de la Vâlcea. Duelul dintre cele două echipe este transmis în direct de televiziunea națională TVR1.

Confruntarea dintre CS Minaur Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea se anunță a fi una dificilă, mai ales că vâlcencele sunt singurele care au învins echipa CSM București, moment după care au devenit lider în clasamentul provizoriu. De asemenea, SCM Râmnicu Vâlcea nu a pierdut niciun duel din cele XV etape disputate până acum în Liga Florilor. Echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs pleacă însă motivată, mai ales că în ultima partidă susținută împotriva HC Dunărea Brăila a avut puterea și ambiția să revină de la un deficit de minus șase goluri și să întoarcă soarta partidei, impunându-se categoric, scor 26-21.

În partida tur, CS Minaur Baia Mare a pierdut confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea la o diferență de două goluri, scor 23-25.

În cadrul celei de-a XVII-a etape din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare va sta, urmând să revină pe terenul de joc duminică, 3 martie când va juca la Măgura Cisnădie. În această perioadă, mai exact în 17 februarie este programată să se desfășoare și partida din șaisprezecimile Cupei României, etapă în cadrul căreia echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs va întâlni în deplasare formația CSM Galați.