Costică Buceschi va conduce echipa feminină de handbal al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare

Costică Buceschi se întoarce la echipa feminină de handbal. Alături de acesta, în sezonul competițional viitor, pe banca tehnică se va afla și Magdalena Kovacs, fostă jucătoare emblematică care de-a lungul carierei sale a jucat doar pentru municipiul Baia Mare.

Costică Buceschi este antrenorul sub bagheta căruia echipa feminină de handbal a cunoscut culmile performanței. Tehnicianul a adus în vestiarul băimărean toate titlurile în anul 2014 (Campionat, Cupa României și Supercupă), iar în 2013 a luat medalia de argint în Campionatul României, Cupa României și Supercupa.

„Mă bucur că am reluat colaborarea dintre Clubul Sportiv Minaur Baia Mare și antrenorul Costică Buceschi. Împreună cu tehnicianul băimărean am făcut ca Baia Mare să fie pe buzele tuturor. De asemenea, împreună am devenit capitala handbalului românesc și îmi doresc ca acest traseu pe care l-am construit împreună în trecut să îl mai reclădim și în viitorul apropiat. Astăzi vorbim cum creştem valoric spre vârful Ligii Naţionale şi cum devenim un adversar de temut pentru celelalte echipe. Am toată încrederea în echipa de fete, odată ce am promovat în Liga Naţională”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Costică Buceschi vine de la Corona Brașov, echipă pe care a antrenat-o până la începutul acestui an.

„Este clar că fiecare își dorește să revină acasă. Mă bucur că echipa a promovat în Liga Florilor și vreau să le mulțumesc celor care au făcut posibil acest lucru, antrenorii echipei care au luptat în Divizia A, jucătoarele dar și staff-ul tehnic”, a spus Costică Buceschi, antrenorul echipei feminine a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.