Confruntare pe teren propriu pentru Minerul Baia Mare

Echipa antrenată de Dorin Toma se pregătește pentru un nou meci pe teren propriu în care va întâlni formația CS Gaz Metan Mediaş 2, în cadrul celei de-a XIX-a etape. Partida are loc sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”. Din lot vor lipsi Sorin Șerban (plecat la lotul naționalei României U19), Duruș (suspendat), Taciuc, Danciu, accidențați și Boje cu probleme de sănătate.

“Din păcate, începutul de campionat este sub așteptări. Vrem să trecem cât mai repede peste acest rezultat rușinos și să câștigăm jocul cu Gaz Metan indiferent de ce jucători vor veni. Vreau să văd la jucătorii noștri atitudinea și determinarea pe care au avut-o în turul campionatului.” a declarat Dorin Toma, antrenorul formației băimărene.

Înaintea partidei, adversarii ocupă locul XV în clasamentul Ligii a III-a, seria a V-a cu 11 de puncte, în timp de galbenii-albaștri ocupă locul III. În următoarea etapă, Minerul Baia Mare va evolua în deplasare la AFC Hărman, sâmbătă, 30 martie.