CNE Sighișoara – CS Minaur, într-o partidă din etapa XX. Meciul se joacă la Baia Mare

CNE Sighișoara și CS Minaur se vor întâlni duminică 12 martie începând cu ora 11:00 într-o partidă din cadrul etapei XX. Partida – programată inițial pentru 1 aprilie – se va juca la Baia Mare, în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

În clasamentul momentului, CS Minaur este pe primul loc, având 40 de puncte după 14 meciuri disputate, în timp ce CNE Sighișoara este pe nouă, având 13 puncte acumulate.

În ultimul joc, CS Minaur s-a impus pe propriul teren împotriva Politehnicii Timișoara cu 39-26, în timp ce adversarii noștri de mâine au pierdut astăzi la Baia Mare împotriva Academiei de Handbal Minaur cu 22-25.

Ne așteptăm ca mâine să facem un joc bun, un antrenament util înaintea următoarelor două jocuri (nr. în deplasare la Universitatea Craiova și acasă cu CSM Oradea), care vor fi foarte grele.” a declarat antrenorul Raul Fotonea.

În partida tur, disputată tot la Baia Mare, CS Minaur s-a impus în fața Centrului Național de Excelență cu 41-23. Meciul de mâine va fi arbitrat de un cuplu de arbitri locali, Gherman-Moldovan.