Căpitanul Centrului Național de Excelență Târgu Mureș alege proiectul Minerul

Talentatul fotbalist, Bogdan Piper a ales să facă parte dintre artizanii echipei Minerul Baia Mare pentru a susține obiectivele și viitoarele performanțe ale formației băimărene. Curtat de FCSB, tânărul mijlocaș central a optat pentru proiectul băimărean. Potrivit contractului semnat de către jucător, acesta va evolua în tricoul echipei Minerul Baia Mare până în anul 2020.

În vârstă de 17 ani, Bogdan Piper a făcut primii pași în tainele fotbalului la 7 ani, când a jucat pentru echipa Kinder Târgu Mureș. Căpitan la toate grupele de vârstă la care a jucat, acesta a evoluat la 15 ani la Centrul Național de Excelență Deva. Mai apoi, la un an de la înființarea Centrului Național de Excelență de la Târgu Mureș, mijlocașul central devine căpitanul echipei.

„Am ținut neapărat să se realizeze acest transfer, jucătorul fiind unul cu un potențial sportiv foarte mare, cu calități de lider și cu o bună prezență și implicare în joc. Sperăm să se integreze rapid în cadrul echipei de seniori, și în cel mai scurt timp să participe la jocurile echipei de Liga a III-a”, a spus Ionuț Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.