Calificare prin KO în Final Four

După o primă parte de sezon cu suișuri și coborâșuri, handbaliștii de la CS Minaur au încheiat anul cu un minunat cadou pentru suporteri. Duminică la amiază, în Sala Sporturilor „Gheorghe Barițiu” din Turda băimărenii au jucat cât pentru un sezon întreg, învingând prin KO pe Potaissa, o echipă considerată mare favorită înaintea meciului, în virtutea poziției din clasament al celor două echipe.

Cu toate că Minaur nu a condus deloc în prima repriză, turdenii nu au reușit să se desprindă la mai mult de două goluri. În minutul 26 Tudor Marta a egalat la 14 apoi Pierre Ragot, imparabil de la 7 metri, a stabilit scorul pauzei (14-15).

Situația s-a schimbat radical în a doua parte. Minaur a condus toată repriza, turdenii apropiindu-se la maxim un gol. În minutul 55 Savic primește o dublă eliminare, apoi Turda mai face o greșeală de schimbare. Băieții nostri profită, Yurii Pop înscrie de două ori din poartă în poartă după recuperările lui Haiduc, Răzvan Pop e la post în două rânduri și soarta meciului e pecetluită. Scor final 28-34 și Minaur se califică în Final Four, furnizând surpriza pe care competiția nu o oferise până acum din partea altei outsidere.