Am avut atitudine – spune Andrei Buzle

CS Minaur s-a impus cu 23-19 în deplasarea de la CSM Bacău și se menține pe locul 4 în clasament. Duminica viitoare va avea șansa să urce pe podium dacă va învinge Steaua, una dintre contracandidatele la ultima treaptă a podiumului. Dinamo și Potaissa sunt favorite la ocuparea primelor două poziții. Sigur, mai sunt încă opt etape și se pot întâmpla multe.

Minaur mai are de jucat în sezonul regulat patru meci tari pe teren propriu, cu Steaua, Dinamo, Focșani și CSM București. De asemenea, tot patru meciuri mai are de jucat și în deplasare, cu Buzău, Potaissa, Făgăraș și Vaslui. Dacă va ține ritmul sus, echipa noastră are șanse să facă punctele necesare pentru a ajunge în primele patru la final. E greu de crezut că mai putem scapă play-off, pentru că sunt deja 9 puncte distanță între noi și Călărași.

 

Declarații după meciul CSM Bacău – CS Minaur: 19-23

  • Andrei Buzle (jucător Minaur): “Consider că a fost un meci foarte bun pentru noi. Am reușit să ne mobilizăm și consider că am câștigat meciul în apărare și am avut o poartă foarte bună, am avut atitudine. Ne-am gândit doar la victorie. Au fost două meciuri până acum, unul în campionat pe care l-am câștigat și unul în Cupa României, pe care l-am pierdut. A fost un test pentru noi și am demonstrat că putem câștiga cu Bacău și acasă la ei.”
  • Adrian Petrea (antrenor Bacău): “Ce pot să spun? Sunt dezamăgit, sunt trist. Este încă o înfrângere pentru noi, iar lucrurile se complică. Am întâlnit o echipă puternică, cu jucători experimentați, care au făcut diferența pe valoare individuală. Baia Mare are obiectiv Top 3. Noi am făcut un joc bun, păcat însă că am irosit șansele avute. Am suferit mult în faza de finalizare, în relația unu la unu cu portarul. Nu se mai poate pune vorba de play-off, este foarte greu.”
  • Andrei Drăgan (jucător Bacău): “Consider că meciul s-a pierdut pe momente psihologice. Noi am fost foarte motivați, am pregătit foarte bine meciul tehnico-tactic, am fost foarte bine fizic. Am clacat în unele momente în care puteam veni peste ei, au venit psihologic peste noi. La antrenamente pregătim totul, dar așa cum pregătim noi pregătesc și alții. Sunt convins că va veni o victorie pentru noi și sunt convins că o să ne revenim. Am încredere în echipă.”