Alexandru Sabou, noul antrenor secund al CS Minaur Baia Mare

Alexandru Sabou, jucător emblematic cu un palmares de invidiat a decis să facă pasul spre o nouă etapă a carierei sale sportive. Astfel, din sezonul viitor competițional, acesta va sluji în continuare handbalul băimărean în calitate de antrenor secund al echipei masculine.

Component al echipei naționale de handbal, Alexandru Sabou a câștigat titlul de campion național cu două echipe din România, HCM Constanța și Minaur Baia Mare. În noua formulă, acesta va avea și responsabilități în ceea ce privește pregătirea fizică a foștilor coechipieri.

Reprezentanții Clubului Sportiv Minaur Baia Mare își manifestă aprecierea vizavi de alegerea făcută de Alexandru Sabou și se declară bucuroși pentru faptul că acesta a rămas alături de iubirea de-o viață – Minaur Baia Mare.

În ideea continuității, existentă la nivelul clubului, staff-ul echipei masculine va fi condus de Raul Fotonea, antrenorul cu care a început Minaur Baia Mare reclădirea gloriei de odinioară. Acesta este un antrenor tânăr, cu o pronunțată sete de cunoaștere, care în sezonul competițional anterior și-a îndeplinit obiectivele intermediare, acela de a duce echipa pe care o coordonează în primele opt din România.

Pentru a ține pasul cu progresul, din sezonul viitor, echipa masculină a CS Minaur Baia Mare va avea și un analist statistician. Este vorba despre Marius Botîrlă, tânăr absolvent al Facultății de Informatică, acreditat de Federația Europeană de Handbal ca statistician. Acesta se va ocupa de supravegherea pregătirii continue individuale, de progresul fiecărui jucător în parte și de elementele necesare planificării formei sportive în vederea atingerii obiectivelor.