Alexandru Csepreghi revine în Liga Națională. Băimăreanul se întoarce în vestiarul Minaurului după 11 ani

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare a bifat una dintre cele mai importante achiziții pentru sezonul competițional viitor. Astfel, Alexandru Csepreghi, component al echipei naționale de handbal masculin, revine acasă după 11 ani. Băimăreanul, în vârstă de 31 de ani are un palmares impresionant. Șase titluri de campion național obținute cu HCM Constanța, patru Cupe ale României, trei Supercupe, un loc doi cu HCM Constanța, iar în perioada în care a fost la Minaur Baia Mare ( 2004-2007) cea mai mare performanță a fost locul III.

Alexandru Csepreghi a început handbalul la CS Marta, iar mai apoi a făcut pasul către Minaur Baia Mare. În anul 2007 s-a transferat la HCM Constanța, iar șapte ani mai târziu devine unul dintre componenții de bază ai echipei franceze US Creteil.

„Revenirea mea aici este revenirea mea acasă cu adevărat. Este mai mult decât mi-am imaginat, după această lungă „călătorie” în Franța. Am revenit în țară cu dor de familie, prieteni, obiceiuri și unde mi-aș fi alinat acest dor dacă nu în Baia Mare? Sunt foarte norocos să am parte de tot ce îmi doresc în orașul meu natal. M-am format aici și sunt pregătit să dau înapoi tot ce clubul mi-a oferit, plus experiența anilor care au trecut. Doamne ajută să avem un an peste așteptări!”, a spus Alexandru Csepreghi, noua achiziție a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Prezent constant în echipa națională de handbal masculin, Alexandru Csepreghi va fi un jucător de bază în noua formulă cu care CS Minaur Baia Mare va ataca Liga Națională în sezonul viitor.

„Mă bucură faptul că am reușit să îl aducem acasă pe Alexandru Csepreghi. Este băimărean, un nume în handbalul românesc și împreună cu alți colegi de-ai lui din echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare vom putea construi drumul spre performanță și în sezonul competițional viitor”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Alexandru Csepreghi a semnat un contract cu Clubul Sportiv Minaur Baia Mare pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire a acestuia.