„Activați” pentru meciul din Cupa României

Joi seara, după succesul cu Dinamo, Raul Fotonea declara: „Acum nu ne rămâne decât să uităm repede meciul de azi și să facem cumva să fim la fel de „activați” și pentru meciul de duminică.” Se referea evident la meciul din Cupa României dintre Potaissa Turda și CS Minaur Baia Mare și din această declarație reiese determinarea fermă de a câștiga.

Sferturile de finală ale Cupei României ne-au hărăzit un adversar dificil, aflat în permanență între primele 4 clasate de-a lungul acestui sezon. Minaur a demonstrat că are capacitatea de a-și apropia victoria în cadrul Trofeului Minaur din luna august, cand a învins categoric adversara de mâine cu 37-24. E drept, a fost un turneu de pregătire. La fel de drept e că în meciul oficial din Liga Zimbrilor am fost învinși cu 27-23. Dar, Cupa României e prin tradiție o competiție a surprizelor.

Meciul este arbitrat de un cuplu internațional alcătuit din Mihai Pârvu (București) și Mihai Potîrniche (Buzău). Partida se desfășoară în Sala Sporturilor a Liceului Gheorghe Barițiu din Turda, cu începere de la 12.30 și este transmisă în direct de Digi Sport 3.